Veelgestelde vragen

Boek een koor! (2)

Je kunt bij ons verschillende koren boeken voor uiteenlopende evenementen zoals:

  • Flashmob
  • opening van je evenement
  • begeleiding van een artiest
  • samenwerkingen met orkesten of andere koren
  • televisie- en radio opnames

De koren die je kunt boeken zijn:

  1. Popkoor Prestige
  2. Hét ROCKkoor
  3. Popkoor Premiere
  4. Popkoor Prestige PRO – Professional Vocal Group

Kijk ook eens op www.popkoorprestigepro.nl voor de evenementen die wij al hebben gedaan.

Klik hier voor het boekingsformulier en we nemen graag contact met je op om over de mogelijkheden te praten.

Boekingsformulier

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

Contactgegevens voor locaties (1)

Je kunt ons mailen via locaties [AT] prestigevocalgroups.com

Bedrijfsgegevens:

Prestige Vocal Groups
Pastoor van der Plaatstraat 45
2375AJ Rijpwetering
KvK: 62907603
BTW: NL8550.08.337.B01

Vragen over je lidmaatschap (11)

Wat leuk! Aanmelden kan via deze link: https://www.prestigevocalgroups.nl/lid-worden/
Na aanmelding duurt het maximaal 5 werkdagen voor je inschrijving verwerkt is. Je ontvangt dan de inloggegevens voor je eigen ledenpagina.

Een lidmaatschap is € 36,- per maand. Dit is elke maand hetzelfde bedrag. We repeteren niet op nationale feestdagen. Gedurende 4 weken van de zomervakantie repeteren we niet (deze 4 weken worden niet in rekening gebracht). Er is een inschrijfgeld van € 8,95.

Dat kan gebeuren, maar een bevestiging is niet nodig. Binnen 5 werkdagen verwerken we je inschrijfformulier en ontvang je gegevens om in te loggen op je eigen ledenpagina. Heb je na 5 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op via DIT FORMULIER

 

 

Ga naar www.prestigevocalgroups.nl en log in met je gebruikersnaam (lidnummer of e-mail adres) en je zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Forgot password’ en volg de stappen.

Met al dit soort vragen kun je bij je dirigent terecht.

Elke maand wordt er € 36,- gefactureerd, aan het begin van de maand. Dit kun je via automatische incasso betalen, of door het zelf over te maken.

Zodra je lid wordt, wordt er in de eerste factuur rekening gehouden met je startdatum. Er is een inschrijfgeld van € 8,95 (behalve als je korter dan 6 maanden uitgeschreven bent geweest). Als je opzegt, heb je één maand opzegtermijn. Dat betekent dus, dat als je opzegt in januari, je lidmaatschap eind februari eindigt. Tot die datum kun je nog deelnemen aan de repetities en heb je toegang tot de ledenpagina.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via DIT FORMULIER

Helaas hebben we geen mogelijkheid om je lidmaatschap tijdelijk stop te zetten. Je kunt het wel omzetten in een Vriend van Prestige-abonnement. Dit is tijdelijk  € 10,- per maand en dan blijf je wel betrokken bij je koor via bijvoorbeeld de facebook pagina.

Opzeggen kan door dit formulier in te vullen: https://www.prestigevocalgroups.nl/opzegformulier/

Je hebt één maand opzegtermijn, dus als je opzegt in maart, eindigt je lidmaatschap eind april.

Neem dan contact met ons op via dit CONTACTFORMULIER VOOR LEDEN

We zullen ons best doen je vraag te beantwoorden.

Als je zoekt op facebook naar je besloten groep, als voorbeeld “Popkoor Prestige Amersfoort besloten groep”, kan je je aanmelden met je lidnummer. Jouw dirigent laat je dan toe. Dat kan soms een paar werkdagen duren. Wordt je niet toegelaten? Wellicht is er dan iets misgegaan. In dat geval kun je een bericht sturen via de website naar je dirigent, of een mail: plaatsnaam [AT] naam koor .nl

Vragen over proeflessen (13)

Dat kan gebeuren, maar een bevestiging is niet nodig. Je kunt namelijk inloggen op je eigen proeflespagina via deze link: www.prestigevocalgroups.nl

Inloggen kan met de door jouzelf gekozen gebruikersnaam/e-mail en wachtwoord. Ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Forgot password’ en doorloop de stapjes.

Lukt het nog steeds niet? Controleer je bank dan even, misschien is de betaling niet gelukt en ben je niet aangemeld. Je kunt je dan opnieuw aanmelden.

We organiseren 3x per jaar speciale proeflessen (rond september, januari en april). Aanmelden kan heel eenvoudig via DIT FORMULIER . Op dit formulier kun je je koor kiezen en dan zie je meteen de data waarop de proeflessen plaatsvinden.

3x per jaar organiseren we speciale proeflessen, rond september, januari en april

Je kunt 2x een proefles volgen, de kosten hiervoor zijn € 8,50 in totaal

De proeflessen vinden plaats tijdens de reguliere repetities van het koor. Tijdens de proefles wordt er gestart met een nieuw nummer, zodat je het helemaal vanaf het begin kunt volgen. Het is prettig om de eerste keer een half uurtje eerder te komen, je wordt dan warm welkom geheten door het gastteam en de dirigent geeft je wat uitleg over het concept en het koor. Tijdens de repetitie ga je, samen met de andere proeflessers en de vaste leden van het koor, werken aan het meerstemmig instuderen van het nummer. Dit nummer heb je vooraf al kunnen bekijken via je speciale proefles-pagina. Er wordt gewerkt aan de noten, de tekst, maar ook aan inleving en dynamiek. Je kunt twee keer een proefles meedoen, indien je daarna enthousiast bent, kun je je inschrijven als lid via DIT FORMULIER

Ga naar www.prestigevocalgroups.nl en log in met je zelfgekozen gebruikersnaam en je zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Forgot password’ en volg de stappen.

De proeflessen vinden plaats tijdens de reguliere repetities. Het adres kun je vinden op de website, kijk even bij ‘ONZE KOREN’ en klik op het koor van jouw keuze.

Dit kun je rechtstreeks bij je dirigent doen. De contactgegevens van je dirigent vind je op je speciale proeflespagina. Log hiervoor in op www.prestigevocalgroups.nl met je eigen gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Met het afzeggen van je proefles krijg je niet je geld terug. Er zijn kosten voor je gemaakt zoals de rechten van de bladmuziek, verwerken van je aanmelding en overige kosten.

Het is handig om de bladmuziek mee te nemen, je kunt dit printen of op je tablet zetten. Verder hoef je niets te doen of te kunnen.

Het is prettig om de eerste keer een half uurtje eerder aanwezig te zijn. Alle koren van Popkoor Prestige en Hét ROCKkoor repeteren van 20.00 tot 22.00 uur. Popkoor Première is een ochtendkoor en repeteert van 9.30 – 11.30 uur.

Dat snappen we heel goed. Gelukkig zijn alle leden ook ooit voor de eerste keer geweest, dus ze weten hoe je je voelt. Daarom is er bij het koor een gastteam en stemcoaches aanwezig, die je kunnen begeleiden

Een stemscan is een eenvoudige zangoefening waarmee de dirigent (of jijzelf) kan bepalen in welke stemgroep jouw stem nu het makkelijkst past. Je hoeft niet alleen te zingen, het is geen auditie. In deze video leggen we uit hoe je zelf je stemgroep kunt bepalen: https://youtu.be/gXbLb2gKul4

 

Neem dan contact met ons op via dit CONTACTFORMULIER VOOR PROEFLESSERS

We zullen ons best doen je vraag te beantwoorden.

Vragen van muzikanten en dirigenten (6)

Alle materialen om je goed voor te kunnen bereiden, vind je op jouw speciale muzikantenpagina. Hier kom je via www.prestigevocalgroups.nl en door in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Indien je het wachtwoord bent vergeten, klik je op ‘Forgot password’ en volg je de stapjes

Alle informatie over onze vacatures vind je op DEZE PAGINA

Openstaande vacatures voor muzikanten vind je op DEZE PAGINA

Hier kom je via www.prestigevocalgroups.nl en door in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Indien je het wachtwoord bent vergeten, klik je op ‘Forgot password’ en volg je de stapjes

Facturen kan je sturen naar facturatie [AT] prestigevocalgroups.com.

Graag met omschrijving van activiteit, locatie van het koor en data.

Als muzikant kan je ons bereiken via de mail: muzikanten [AT] prestigevocalgroups.com